February 7, 2025

       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ”ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 19/1/2025”

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ αξιόλογη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών έγινε το πρωί της Κυριακής 19/1/2025 στην περιοχή Natura Αλυκών Αναβύσσου το περιφερειακό πρωτάθλημα αγώνα δρόμου  σε ανώμαλο έδαφος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας 2025.

 Παράλληλα στην έκταση που ευγενώς παραχώρησε η ΕΤΑΔ, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τέλεση μιας σημαντικής αθλητικής διοργάνωση, διεξήχθη και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Δυτ. Αττικής. 

Συνδιοργανωτής της πρώτης μεγάλης διοργάνωσης του 2025 στην Αττική, ήταν ο Δήμος Σαρωνικού, ο οποίος με τη θετική στάση του Δημάρχου κ. Παπαχρήστου και το άμεσο ενδιαφέρον και παρουσία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου & αντιδημάρχου αρμόδιας για τον Πολιτισμό & Αθλητισμό Κας Άτζη Προκόπη, αλλά και του προσωπικού του Δήμου,  συνέβαλε τα μέγιστα στην απρόσκοπτη οργανωτική υποστήριξη των αγώνων. 

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος των αθλητών και αθλητριών των πολυάριθμων σωματείων του στίβου της Αττικής για να αγωνισθούν με εξαιρετικές συνθήκες, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, που είχε ετοιμασθεί άψογα από τους Τεχνικούς Συμβούλους των δύο ΕΑΣ Χρύσανθο Καρούζο και Στέφανο Ματάκη.  

Vinkmag ad

Read Previous

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 19/1/2025 ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Read Next

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ Ο.Α.Κ.Α. 25 & 26 /1/2025 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular